КАНЦЕЛАРИЈА - БИТОЛА

Адреса:
Браќа Мингови 18
Стара чаршија
Битола
7000
Македонија

Телефон: 00389 47 203 330
Факс: 00389 47 203 900
Мобилен телефон: 00389 70 237 108